ONZE EN UW EVENEMENTEN

Evenementen

Wij organiseren eigen evenementen en evenementen voor klanten. Onze ervaring reikt van kleine groepen tot 500+ personen. Daarbij leveren wij een complete dienstverlening waarbij alles door ons wordt verzorgd, incl. registratie, promotie, catering, locatie, etc.

Bekijk onze agenda van evenementen of neem vrijblijvend contact op om uw evenement door ons te laten verzorgen.

Komende evenementen

De Nacht van de KMO

Di 12 maart 2024 - San Marco Village

Op dinsdag 12 maart 2024 organiseren we opnieuw DE NACHT VAN DE KMO in San Marco Village te Schelle. Ben je een KMO-ondernemer die de horizon van zijn netwerk wil verbreden? Dan mag je dit fantastische netwerkevent niet missen. Bereid je voor op een onvergetelijke avond  vol kansen en connecties die je bedrijf naar nieuwe horizonten zullen stuwen. 

Ontbijtvergadering met Minister Paul Van Tigchelt

Wo 17 april 2024 - San Marco Village

Op woensdag 17 april 2024 organiseren we een ontbijtvergadering met als gastspreker minister Paul Van Tigchelt. Hij is minister van Justitie en van de Noordzee. Hij vervangt Vincent Van Quickenborn in deze functie en heeft zich meteen laten gelden. Hij is een man van daden. Hij trekt ten strijde tegen terrorisme, drugscriminaliteit en interfamiliaal geweld. Hij heeft dus (nog) veel werk. Zo heeft hij ondertussen ook aangekondigd dat veroordeelde priesters van Justitie geen loon meer krijgen. 

Antwerpse avond

Een exclusieve avond op wisselende locaties met als ingrediënten: lachen met de geweldige Antwerpse taal, woordenschat, gezegden, humor en muziek van De Strangers tijdens een culinaire driegangen belevenis en afgesloten met een optreden van de tribjoetgroep 4TACT die voor een onweerstaanbare ambiance zorgen. En dit voor een select gezelschap van 100 personen.

kmo promoties vzw

© Copyright 2024 kmo promoties vzw - All Rights Reserved - Website by BOX