Steun voor Luchthaven Deurne  - Actueel - kmo promoties

DI 26 MAART 2024 | DOOR: REDACTIE | 101 KEER GELEZEN

Steun voor Luchthaven Deurne

De hond die het hardste blaft, krijgt als eerste zijn eten. Antwerpenaren zijn in principe trots op hun stad en wat hun stad zo aantrekkelijk maakt. Daarom is het een goed idee van districtsraadslid Alain Hoecks om een petitie ten voordele van de luchthaven te beginnen.

Ik heb de petitie graag meeondertekend. Het pas niet bij de cultuur van een Antwerpenaar om tegen het bestaan te zijn van iets dat de faam en reputatie van de stad nog groter maakt. De meeste actiecomités die ‘tegen’ iets zijn, worden naar het schijnt geleid door inwijkelingen. Zij maken zoveel lawaai dat de pers wel naar haar moet luisteren. 

Een tevreden meerderheid komt zelden op straat om hun tevredenheid te uiten. Maar laat ze een petitie ondertekenen en meteen slaat de vonk aan. Toen districtsraadslid Alain Hoecks het initiatief nam om een petitie te organiseren ten voordele van de luchthaven, werd Antwerpen plots wakker. Op drie dagen tijd tekenden (bijna) 5.000 mensen deze petitie. En ik geef toe dat ik één van hen was.

Een stad met de pretentie van Antwerpen moet groots kunnen denken. Dat past bij de Sinjoor. Niet het eeuwige, na-ijverige gezeur past in het DNA van de Sinjoor. Wel het talent om groots te denken. 

 

 

 

Reageren?

Stuur onze redactie uw reactie:

kmo promoties vzw

© Copyright 2024 kmo promoties vzw - All Rights Reserved - Website by BOX