Stad Antwerpen steunt nieuwe projecten - Actueel - kmo promoties

MA 20 NOVEMBER 2023 | DOOR: REDACTIE | 119 KEER GELEZEN

Stad Antwerpen steunt nieuwe projecten

Tot 15 januari 2024 kan iedereen een dossier waarvoor je van Stad Antwerpen tot 100.000 euro steun kunt krijgen. Het moet gaan om - als kmo - initiatieven die digitale of circulaire vernieuwing realiseert of zorgt voor innovatie in de gezondheidssector. Welke zijn de voorwaarden?

Je wil een innovatie realiseren in de digitale, circulaire of in de gezondheidseconomie; een project dat voor verandering en vernieuwing zorgt. De uitwerking van je project zal je bedrijf doen groeien en (inter)nationale uitstraling geven. Jouw project biedt Antwerpen ook een toegevoegde waarde: het toont aan dat de stad aantrekkelijk is om in te ondernemen. Je voorstel is nieuw. Je moet nog starten met de ontwikkeling van het project én het kan operationeel zijn binnen de negen maanden na goedkeuring van de ondersteuning. 

Het project heeft een totaalkost van minstens 25.000 euro. Voor de uitwerking ervan ben je op zoek naar exploitatiebudget en/of investeringsbudget. Personeelskosten kunnen maximum 50% vertegenwoordigen van de totaal gevraagde ondersteuning. De kosten die je inbrengt zijn voornamelijk directe kosten.

Het college van burgemeester en schepenen baseert zich op het verslag van de jury en kent de financiële steun per project toe op vrijdag 15 maart 2024.

Voor alle duidelijkheid: de ondersteuning bedraat maximaal 100.000 euro per projet, werkings- en investeringsbudget samen. Als onderneming moet je zelf minstens 25 procent van de totale kost inbrengen.

Info: businessinnovatoe@antwerpen.be

Reageren?

Stuur onze redactie uw reactie:

kmo promoties vzw

© Copyright 2024 kmo promoties vzw - All Rights Reserved - Website by BOX